De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Rotterdam

Een professioneel bedrijf nodig voor woningontruiming in Rotterdam? Maak kennis met De Ontruimkampioen. Een woning kan ontruimd moeten worden door scheiding, overlijden, faillissement, samenwoning of verhuizing. Vaak zijn dit momenten die gepaard gaan met veel emoties, wij snappen als geen ander dat uw hoofd niet staat naar het ontruimen van een woning. Laat dit daarom met een gerust hart over aan het professionele team van De Ontruimkampioen. De betreffende woning wordt in originele staat teruggebracht zodat deze klaar is voor verhuur of verkoop.Werkwijze woningontruiming in Rotterdam

De eerste stap in het proces is het langskomen om de woning te bekijken en een goede inschatting van de werkzaamheden te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte. Geeft u akkoord, dan plannen we de ontruiming in. Wij ontruimen uw woning professioneel, snel en discreet. De familie komt in sommige gevallen nog kostbare items uit de woning halen. Een andere mogelijkheid is om ons een lijst te geven met waardevolle items, die bewaren we dan voor u. We zoeken een tweede leven voor onderdelen van de inboedel die niet bewaard hoeven te blijven. Spullen die niet zijn herbruikbaar zijn verwerken we milieubewust. Een uur voordat we helemaal klaar zijn met onze werkzaamheden nemen we contact met u op. Als u aankomt op het adres zorgen wij ervoor dat de woning geheel naar wens wordt opgeleverd. Voor het verwijderen van vloeren, de boel desinfecteren, een nieuwe vloer leggen of het verrichten van schilderwerk draaien wij onze hand niet om.

Uw wensen centraal

Wij zijn u graag van dienst als het aankomt op woningontruiming in Rotterdam. Alles regelen we voor u van A tot Z, uw wensen staan bij ons centraal. U heeft nergens omkijken meer naar. Alle medewerkers van De Ontruimkampioen zijn zeer ervaren en uiterst klantvriendelijk. Zij weten precies op welke wijze werkzaamheden zo snel en praktisch mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij De Ontruimkampioen weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!