De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Leiden

Is er sprake van een overlijden binnen de familie? De vraag om woningontruiming komt in deze gevallen vaak voor. De verhuurder wil graag dat de betreffende woning binnen korte tijd verhuur of verkoop klaar wordt opgeleverd. Wilt u dit proces zo snel en soepel mogelijk laten verlopen? Besteed woningontruiming in Leiden dan uit aan De Ontruimkampioen. Ons team weet wat ze moeten doen om de woning op een snelle en nette manier te ontruimen.Werkwijze woningontruiming Leiden

De ene woningontruiming verloopt vaak net weer even anders dan de andere. Wij hanteren zoveel mogelijk een vaste procedure zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn, dat werkt wel zo prettig. De vraag start altijd vanuit de noodzaak voor een woningontruiming in Leiden of welke stad dan ook. Via de telefoon of per mail kunt u ons al een aantal vragen stellen. De volgende stap is een vrijblijvend bezoek aan de woning om te beoordelen wat er gedaan moet worden om de woning in goede staat op te leveren. Hierbij is het soms nodig bepaalde klussen uit te voeren, denk aan het opruimen en schoonmaken van een zwaar vervuilde woning of het verwijderen van de vloer. Na het bezoek sturen we u een offerte. Keurt u deze goed dan zorgen wij ervoor dat alle gemaakte afspraken netjes worden nagekomen.

Woningontruiming en meer

We benoemde het zojuist al even kort, maar De Ontruimkampioen voert zowel kleine als grote klussen uit. Van het demonteren van kasten tot het verwijderen van vloeren. U kunt in zulke situaties rekenen op De Ontruimkampioen. Voor de volgende diensten schakelt u ons in:

  • Vervuilde woning schoonmaken
  • Vloer verwijderen
  • Zakelijke woningontruiming
  • Woning verkoop-klaar opleveren
  • Opruimen wietplantage
  • Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden
  • Klusdiensten

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat. Voor informatie neem gerust contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!