De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Dordrecht

In geval van overlijden of faillissement kiest men er vaak voor gebruik te maken van woningontruiming in Dordrecht. Het zijn emotionele gebeurtenissen en wij snappen als geen ander dat u zich liever met andere zaken bezighoudt dan het ontruimen van een woning. Het zomaar laten leeghalen van een woning is geen prettig idee, laat het daarom over aan de professionals van De Ontruimkampioen. Wij ontzorgen u graag en regelen alles wat er bij een ontruiming komt kijken. Onze specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van woningontruiming en zorgen voor een professioneel en zorgeloos verloop.Werkwijze woningontruiming

Hoewel een ontruiming nooit hetzelfde is, hanteren we bij De Ontruimkampioen een vaste procedure voor woningontruiming. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat is prettig. De omstandigheden zijn al vervelend genoeg. De werkwijze die wij aanhouden is te verdelen in de volgende stappen:

  • 1. Tijdens het eerste telefonische contact bespreken we de situatie en plannen we een afspraak in om de woning te bekijken.
  • 2. Het bezoek aan de woning is vrijblijvend. We brengen de werkzaamheden in kaart die verricht moeten worden en brengen uw wensen en verwachtingen in kaart.
  • 3. Binnen 24 uur na ons bezoek ontvangt u een offerte op maat. Deze is gemaakt op basis van de afspraken die zijn gemaakt. De Ontruimkampioen werkt met vaste prijzen zodat u niet achteraf met onvoorziene kosten te maken heeft.
  • 4. Indien er akkoord wordt gegeven op de offerte starten we met het ontruimen van de woning.

100% oplevergarantie

Al jarenlang is het woningontruiming in Dordrecht en iedere stad in Nederland ons specialisme.

Wij zorgen voor een bezemschone woning die klaar is voor de verhuur of verkoop. Alle werkzaamheden voeren we uit in samenspraak met u. Van het verwijderen van een inboedel tot het schoonmaken van een zeer vervuilde woning, wij regelen het allemaal. De Ontruimkampioen is uw betrouwbare partner in het opleveren van woningen. Bij ons bent u verzekerd van een 100% oplevergarantie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!