De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Zuid-Holland

De Ontruimkampioen ontzorg mensen. Een overlijden of verhuizing naar verpleeghuis is een ingrijpende gebeurtenis. In korte tijd dient u veel te regelen. Het leegmaken van een woning staat dan niet bovenaan op uw lijstje. Gelukkig kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles voor u van A tot Z! Een woning ontruimen kunt u dus het beste aan De Ontruimkampioen uitbesteden. Wij zorgen voor een woningontruiming en brengen de woning terug in originele staat. Uiteraard op basis van uw wensen en de gestelde regels van de woningcorporatie. Dit doen wij in de regio’s Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Den Haag, Zoetermeer,Leiden, Gouda, Scheveningen, Wassenaar, Dordrecht, Delft en Bodegraven.

Bij de Ontruimkampioen bent u aan het juiste adres voor

  • Ontruimen van woningen en bedrijfspanden
  • Een bezemschone oplevering
  • Verwijderen van vloeren
  • Het verrichten van reparaties en schilderwerk
  • Milieuvriendelijk scheiden van inboedel en afval
  • Schoonmaken en desinfecteren van vervuilde panden
  • Inspecties met de verhuurder afhandelen.

Werkwijze woningontruiming in Zuid-Holland

Uit ervaring weten wij dat geen enkele woningontruiming hetzelfde is. Wij voeren iedere opdracht met grote zorg uit. Na telefonisch contact maken we een afspraak bij de woning om deze samen met u na te lopen. Op deze manier kunnen we een reƫle inschatting maken van de werkzaamheden die er nodig zijn om de woning naar wens op t leveren. We houden tevens rekening met de inboedel. Komen familieleden dit ophalen of kopen wij dit op? U kunt ook een lijst met belangrijke bezittingen aan ons geven zodat wij deze voor u bewaren. Spullen zonder verkoopwaarde doneren we aan een goed doel of de kringloop. Na de bezichtiging sturen we u binnen 24 uur een offerte. Indien u hier akkoord op geeft plannen we een afspraak in. Gaat het om een spoedklus, dan zorgen we dat de afspraak binnen een dag vaststaat. Als alle werkzaamheden achter de rug zijn nemen we contact met u op zodat u de ontruimde woning kunt komen bekijken. Wist u dat De Ontruimkampioen ook in te schakelen is voor zaken als vloeren verwijderen, schilder werkzaamheden en het uit elkaar halen van meubelen? Wij doen er alles aan om in uw wensen tegemoet te komen.

Interesse in woningontruiming in Zuid-Holland?

Tevreden zijn we pas wanneer u dat bent! Onze klanten zijn daarom verzekerd van een oplevergarantie. Voor een snelle en professionele ontruiming van woningen bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere opdracht voeren we binnen 72 uur uit. Heeft u behoefte aan deskundig advies op maat? Neem geheel vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder en geven uitgebreid antwoord op de vragen die voor uw situatie van toepassing zijn. Wij ontruimen ook woningen in alle andere provincies van Nederland!

Neem vrijblijvend contact op