De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Vlissingen

In tijden van een overlijden, verhuizing of faillissement bent u enorm druk met ander zaken. Een woningontruiming in Vlissingen uitbesteden biedt dan uitkomst. De specialisten van De Ontruimkampioen staan voor u klaar om u alle zorgen uit handen te nemen. Wij snappen dat u het leeg ruimen van de woning van een dierbare niet zomaar aan iedereen overlaten. Het is daarom aan te raden om een woningontruiming aan De Ontruimkampioen uit te besteden.

Aanpak woningontruiming Vlissingen

Wij gaan altijd voor een zorgeloze ontruiming. Om dit te garanderen werken we volgens een vaste procedure. Het is voor u prettig dat u weet wat u te wachten staat. Nadat u via de website of telefonisch contact met ons heeft opgenomen plannen we een afspraak in om de woning te komen bekijken. Samen met u beoordelen we de woning en brengen we de werkzaamheden in kaart. Hierna ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Het betreft een vaste prijs waar alle werkzaamheden bij in zitten. Denk aan het afvoeren en opslaan van spullen uit de woning, vloeren verwijderen en de woning bezemschoon opleveren. Indien u akkoord gaat met de offerte plannen we de woningontruiming in Vlissingen in. Zijn er kostbare items aanwezig in de woning? Het is aan u om deze zelf uit de woning te halen of aan ons over te laten. In het laatste geval houden we deze spullen dan voor u apart.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle en professionele uitvoering van woning- en bedrijfsopruiming Ons team heeft ruime ervaring met woningontruiming in Vlissingen en andere steden. U weet bij ons zeker dat we de woning snel en zonder extra kosten opleveren. Het kan voorkomen dat het nodig is om kluswerkzaamheden te verrichten, ook daar draaien we onze hand niet voor om. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag over onze diensten? Neem contact op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!