De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Zeeland

U zoekt iemand voor woningontruiming in Zeeland? Neem contact op met De Ontruimkampioen! Zo snel mogelijk een woning opleveren voor verhuur of verkoop? Wij regelen het voor u. De Ontruimingskampioen heeft een zeer goede reputatie op het gebied van woningontruiming in Zeeland. Vaak is de ontruiming van een woning geen prettige bedoening, we snappen dat u de woningontruiming niet zomaar aan iedereen wilt overlaten. Op ons kunt u vertrouwen. Wij brengen de woning weer terug in de originele staat. De Ontruimkampioen heeft veel ervaring met ontruiming en zorgt voor een vlekkeloos verloop zodat u zich bezig kan houden met andere zaken. De professionals van De Ontruimkampioen helpen u in de regio’s Terneuzen, Middelburg, Zierikzee, Renesse en Vlissingen.

Werkwijze woningontruiming in Zeeland

Fouten maken we niet graag, om dit te voorkomen werken we via een vast proces. Nadat we telefonisch contact hebben gehad met u komen we geheel vrijblijvend de woning bekijken. We vertellen u wat u kunt verwachten en we horen graag uw wensen. Binnen 24 uur na dit bezoek voorzien wij u van een offerte voor de ontruiming. Wij hanteren altijd een vaste prijs waarbij alle werkzaamheden zijn inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet achteraf voor onverwachte kosten te staan. Zodra u de offerte goedkeurt gaan we aan de slag voor u. Vaak komt er nog familie langs om waardevolle items op te halen. Vindt u dit te pijnlijk dan doen wij dit voor u. Mochten we tijdens de ontruiming nog kostbare spullen tegenkomen, dan bewaren we deze. Voor de overige inboedel geldt dat we deze opkopen of doneren aan een goed doel of kringloopwinkel. We nemen vlak voor het einde van onze werkzaamheden contact met u op zodat u naar de woning kunt komen voor een laatste check.

Meer dan alleen woningontruiming

De Ontruimkampioen gaat best ver om klanten tevreden te stellen. Naast het ontruimen van de woning kunnen wij ook diverse klusdiensten voor u verrichten. Dit kunnen zowel kleine als grote klussen zijn. Van het demonteren van kasten tot het verwijderen van vloeren. Schoonmaken behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij komen regelmatig zwaar vervuilde woningen tegen. Dit vormt voor ons geen enkel probleem. Voor de volgende diensten kunt u bij ons aankloppen:

  • Vervuilde woning schoonmaken
  • Vloer verwijderen
  • Zakelijke woningontruiming
  • Woning verkoop-klaar opleveren
  • Opruimen wietplantage
  • Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden
  • Klusdiensten

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Kunt u professionele hulp bij uw woningontruiming in Zeeland goed gebruiken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u een persoonlijk voorstel op maat. Bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag over onze manier van werken? Aarzel niet en bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op