De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Utrecht

Een woningontruiming in Utrecht kan verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van een overlijden, verhuizing naar een verpleeghuis of faillissement. In deze periode bent u bezig met een verlies te verwerken of u heeft veel andere dingen aan uw hoofd. Door het verzorgen van de woningontruiming neemt De Ontruimkampioen u graag wat zorgen uit handen. Ons team brengt de woning terug in originele staat en volgens de regels van de woningcorporatie of makelaar. Wij hebben veel ervaring met het ontruimen van woningen en zorgen voor een vlekkeloos verloop. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken. De specialisten van De Ontruimkampioen helpen u.Werkwijze woningontruiming in Utrecht

Wij werken aan de hand van een vaste procedure. Na het eerste contact komen we vrijblijvend de woning bekijken om een goede inschatting te maken van de werkzaamheden. Op dit moment vertellen we u meteen wat u kunt verwachten en brengen uw wensen in kaart. Na dit bezoek ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Er wordt altijd een vaste prijs gehanteerd waar alle werkzaamheden bij in zitten. U weet zo precies waar u aan toe bent en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Na goedkeuring gaan we meteen voor u aan de slag. Om waardevolle items uit de woning te halen komt er vaak nog familie langs. Indien u dit te pijnlijk vindt, kunnen wij dit ook voor u regelen. Mochten we tijdens de ontruiming waardevolle spullen tegenkomen, dan bewaren we deze veilig voor u. Voor de overige inboedel geldt dat we deze opkopen of doneren aan een goed doel of kringloopwinkel. Voordat we bijna klaar zijn geven we u een seintje zodat u samen met ons de woning nog eens na kunt lopen.

Onze hulp inschakelen?

Wilt u graag gebruik maken van onze expertise bij woningontruiming in Utrecht? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder!

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!