De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Baarn

De Ontruimkampioen ontzorgt mensen graag. Aanleiding voor een woningontruiming in Baarn of andere steden, is vaak een overlijden of verhuizing naar verpleeghuis, dit zijn altijd zeer aangrijpende gebeurtenissen. Er moet veel geregeld worden in een korte periode. Een woningontruiming laat u met een gerust hart over aan de experts van De Ontruimkampioen. We nemen u graag alle werkzaamheden uit handen en zorgen ervoor dat we woning klaar is voor verhuur of verkoop. Hierbij houden we altijd rekening met de regels van de verhuurder of verkoper.Bij de Ontruimkampioen bent u aan het juiste adres voor:

  • Ontruimen van woningen en bedrijfspanden
  • Een bezemschone oplevering
  • Verwijderen van vloeren
  • Het verrichten van reparaties en schilderwerk
  • Milieuvriendelijk scheiden van inboedel en afval
  • Schoonmaken en desinfecteren van vervuilde panden
  • Inspecties met de verhuurder afhandelen.

Werkwijze woningontruiming in Baarn

Dat geen woningontruiming hetzelfde is weten we als geen ander. Iedere opdracht voeren we met de grootste zorg uit. Na het eerste contact komen we langs om de woning te bekijken. We maken een reƫle inschatting van de werkzaamheden en sturen u binnen 24 uur een offerte. De ontruiming plannen we in zodra u akkoord geeft op de offerte. Met de inboedel houden we rekening. Deze kopen we op, bewaren we (deels) voor familieleden en we zoeken er een goed tweede leven voor. Is er spoed? De ontruiming staat in dat geval binnen een dag vast. Zodra het huis leeggehaald is nemen we contact met u op zodat u langs kunt komen om de woning samen door te nemen. Ook voor vloeren verwijderen, schilder werkzaamheden en het uit elkaar halen van meubelen zijn wij u graag van dienst. Wij doen er alles aan om in uw wensen tegemoet te komen.

Klantvriendelijk en ervaren

De Ontruimkampioen is u graag van dienst als het aankomt op woningontruiming in Baarn. Alles wordt goed voor u geregeld zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Al onze medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk en ervaren en weten hoe ze een woningontruiming vlekkeloos laten verlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!