De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Utrecht

Een woningontruiming in Utrecht of welke provincie dan ook dient met de grootse zorg uitgevoerd worden. Zeker na het overlijden van een familielid is een ontruiming een aangrijpende gebeurtenis. U bent in deze periode druk met het verwerken van uw verdriet en heeft waarschijnlijk nog andere zaken waar u zich mee bezig moet houden. De Ontruimkampioen ontzorgt u en neemt u alle aspecten van woningontruiming graag uit handen. Bij ons is iedere woning in goede handen. Wij zorgen ervoor dat een woning bezemschoon wordt opgeleverd en klaar is voor verhuur of verkoop. Dit doen wij in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Zeist, Houten, Woerden, Soest, Veenendaal, Nieuwegein, Ijsselstein, Mijdrecht, Baarn & Maarssen.

Hoe gaan we te werk bij woningontruiming in Utrecht?

We spreken uit ervaring als we zeggen dat geen één woningontruiming hetzelfde is. Er is een verschil in hoe huizen opgeleverd moeten worden of de wensen van klanten verschillen. Hoewel de ontruiming anders kan zijn, kunt u wel altijd rekenen op de service van De Ontruimkampioen. Na het eerste telefonische contact komen we bij de woning langs om een inschatting van de werkzaamheden te maken. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte. Indien u akkoord gaat plannen we een afspraak in om aan de slag te gaan. Waardevolle spullen kunt u vooraf ophalen of u geeft het aan ons door en wij bewaren het voor u. Vlak voordat we klaar zijn met de werkzaamheden geven we u een seintje. Als u aankomt treft u een volledig ontruimde woning aan.

Vervuilde woningen in Utrecht ontruimen

We komen regelmatig zeer vervuilde huizen tegen. Deze woningen vragen om een iets andere aanpak voor de ontruiming. Onze eerste prioriteit is het ontruimen en leeghalen van de woning. Dit doen wij op een milieubewuste manier. Vervolgens komt de grote schoonmaak aan bod. We desinfecteren de gehele woning. Als laatst zorgen we dat alle vervelende geurtjes uit de woning verdwijnen. Wij gaan geen enkele ontruimklus uit de weg, hoe heftig deze ook mag zijn, u kunt altijd op ons vertrouwen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Soorten woningontruiming

Onze standaard werkzaamheden zijn het afvoeren van spullen en het bezemschoon opleveren van de woning. Wij garanderen dat iedere woning op tijd en zonder extra kosten in originele staat wordt teruggebracht. U kunt voor de volgende diensten bij ons terecht:

 • Vervuilde woning schoonmaken
 • Vloer verwijderen
 • Zakelijke woningontruiming
 • Woning verkoop-klaar opleveren
 • Opruimen wietplantage
 • Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden
 • Klusdiensten

Waarom kiezen voor De Ontruimkampioen?

 • Binnen 24 uur een offerte op maat
 • Wij garanderen een oplevergarantie
 • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
 • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Schakel De Ontruimkampioen in voor woningontruiming in Utrecht

Neem voor professionele hulp bij woningontruiming in Utrecht contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden en sturen indien gewenst geheel vrijblijvend een offerte. De Ontruimkampioen voorziet u van advies en beantwoordt uw vragen graag.

Neem vrijblijvend contact op