De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Enschede

Is er sprake van een faillissement of overlijden in uw omgeving? Veel mensen kiezen ervoor om woningontruiming in Enschede uit te besteden aan professionals. Logisch, in deze periode heeft u veel dingen aan uw hoofd. Een ontruiming komt nooit op het goede moment. De Ontruimkampioen ontzorgt u graag en regelt dit voor u. Hierdoor kunt u zich andere zaken bezighouden en heeft u geen omkijken naar de woningontruiming. Wij hebben veel ervaring met het leegruimen van woningen en weten precies wat ons te doen staat zodat alles soepel verloopt.Procedure woningontruiming in Enschede

Als we zeggen dat geen enkele woningontruiming hetzelfde is, dan spreken we echt uit ervaring. We houden een vaste procedure aan als het gaat om ontruiming. Zo weet iedereen wat hen te wachten staat. De werkwijze van De Ontruimkampioen is als volgt:

  • 1. Tijdens het eerste telefonische contact bespreken we de situatie en plannen we een afspraak in om de woning te bekijken.
  • 2. Het bezoek aan de woning is vrijblijvend. We brengen de werkzaamheden in kaart die verricht moeten worden en brengen uw wensen en verwachtingen in kaart.
  • 3. Binnen 24 uur na ons bezoek ontvangt u een offerte op maat. Deze is gemaakt op basis van de afspraken die zijn gemaakt. De Ontruimkampioen werkt met vaste prijzen zodat u niet achteraf met onvoorziene kosten te maken heeft.
  • 4. Indien er akkoord wordt gegeven op de offerte starten we met het ontruimen van de woning.

Ontruiming door heel Nederland

Niet alleen voor woningontruiming in Enschede kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen woningontruimingen door heel Nederland. Van Groningen tot aan Zeeland, onze professionals komen overal. Voor extra klusdiensten zoals het verwijderen van vloeren of kleine klussen rondom het huis draaien wij de hand niet om. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag over onze diensten? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!