De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Deventer

Een woningontruiming in Deventer of welke plaats dan ook voeren we altijd met de grootste zorg uit. Zeker als er sprake is van een overlijden is dit een zeer aangrijpende gebeurtenis. In deze periode moet er veel geregeld worden en hebt u van alles aan uw hoofd. De Ontruimkampioen ontzorgt u en neemt alle aspecten van woningontruiming graag uit handen. Iedere woning is bij ons in goede handen. De woning leveren bezemschoon op zodat deze klaar is voor verkoop of verhuur.Hoe gaan we te werk bij woningontruiming in Deventer?

Het verschilt wat de eisen zijn om een woning op te leveren en daarnaast zijn de wensen van klanten ook niet hetzelfde. We spreken dus uit ervaring als we zeggen dat geen één woningontruiming hetzelfde is. Wat de eisen ook zijn, u kunt altijd de beste service van De Ontruimkampioen verwachten. Na het eerste contact komen we een bezoek brengen aan de woning en de werkzaamheden in kaart te brengen. Op basis daarvan sturen we u binnen 24 uur een offerte op maat. Vervolgens maken we een afspraak voor de woningontruiming in Deventer. Zijn er waardevolle spullen in het huis aanwezig? Deze mag u zelf ophalen of u stelt een lijst op zodat we de items apart voor u houden. Vlak voordat we klaar zijn met de werkzaamheden geven we u een seintje. Als u aankomt treft u een volledig ontruimde woning aan.

Soorten woningontruiming

Standaard werkzaamheden zijn voor ons het afvoeren van de inboedel en de woning bezemschoon maken. Bij De Ontruimkampioen weet u zeker dat iedere woning snel en zonder onvoorziene kosten wordt teruggebracht in originele staat. Wij zijn u graag van dienst bij de volgende werkzaamheden:

  • Vervuilde woning schoonmaken
  • Vloer verwijderen
  • Zakelijke woningontruiming
  • Woning verkoop-klaar opleveren
  • Opruimen wietplantage
  • Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden
  • Klusdiensten

Uw wensen staan bij ons centraal, pas als u tevreden bent zijn wij dat ook. We garanderen daarom een oplevergarantie. Neem voor professionele hulp bij woningontruiming in Deventer contact met ons op. We helpen u graag bij alle zaken die er bij een woningontruiming komt kijken. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!