De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Overijssel

Een woningontruiming in Overijssel kan diverse oorzaken hebben. Vaak is er sprake van een overlijden, verhuizing naar een verpleeghuis of faillissement. Het is een periode waarin u bezig bent een verlies te verwerken of sowieso veel dingen aan uw hoofd heeft. De Ontruimkampioen neemt u graag wat zorgen uit handen door de woningontruiming te verzorgen. Wij brengen de woning terug in originele staat en volgens de regels van de woningcorporatie of makelaar. Ons team heeft veel ervaring met het ontruimen van woningen en zorgen voor een vlekkeloos verloop. Op deze manier kunt u zich bezighouden met zaken die er toe doen. De professionals van De Ontruimkampioen helpen u in de regio’s Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Enschede, Kampen Oldenzaal, Raalte, Staphorst en Ommen.

Onze werkwijze bij woningontruiming

Voordat we echt van start gaan komen we eerst langs om de woning te bekijken. Onze medewerkers kunnen zo een goede inschatting maken van de werkzaamheden die verricht moeten worden. We bespreken wat uw wensen zijn en wat u van ons verwacht. Na deze afspraak ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Zodra u akkoord geeft maken we een afspraak om aan de slag te gaan. Vaak haalt familie kostbare spullen uit de woning die bewaard moeten blijven. Is dit te pijnlijk voor u? Stel een lijst op en wij bewaren deze items goed voor u. Indien we tijdens de ontruiming onverwachte kostbaarheden aantreffen nemen we direct contact met u op. Voor de overige inboedel geldt dat we deze opkopen of doneren aan een goed doel of kringloopwinkel. Vlak voordat we helemaal klaar zijn met het ontruimen van de woning geven we u een belletje zodat u op de hoogte bent. Samen lopen we het pand nog eens na.

Woningontruiming en meer

Om een woning geheel naar wens op te leveren gaan we best ver. Het kan voorkomen dat er klusjes verricht moeten worden zodat het huis weer voldoet aan de gestelde eisen. Wij voeren zowel kleine als grote klussen uit. Van het demonteren van kasten tot het verwijderen van vloeren. Soms is een woning zo vervuild dat schoonmaken onbegonnen werk lijkt. U kunt in zulke situaties rekenen op De Ontruimkampioen. U kunt voor de volgende zaken bij ons terecht:

  • Vervuilde woning schoonmaken
  • Vloer verwijderen
  • Zakelijke woningontruiming
  • Woning verkoop-klaar opleveren
  • Opruimen wietplantage
  • Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden
  • Klusdiensten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u ook de professionele hulp van De Ontruimkampioen inschakelen bij woningontruiming in Overijssel? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat. Voor informatie neem gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op