De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Hilversum

Heeft er een overlijden in uw omgeving plaatsgevonden en wilt u een professional inschakelen voor woning ontruiming in Hilversum? Kies voor De Ontruimkampioen. Wij halen elke woning snel en discreet leeg. Wij begrijpen dat u tijdens deze ingrijpende situatie andere zaken aan uw hoofd heeft, een ontruiming regelen we daarom graag voor u van A tot Z. Dankzij onze expertise en ervaring weten we precies wat ons te doen staan in deze situatie. Hierdoor bent u in de gelegenheid om u met andere dingen bezig te houden die uw aandacht nodig hebben.Een woningontruiming in Hilversum hoe gaat dat?

Iedere situatie is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteren we wel een vaste werkwijze. na telefonisch contact plannen we graag een bezoek in bij de woning. Hierdoor weten we wat de werkzaamheden zijn die verricht moeten worden en kunnen we een offerte op maat voor u opstellen. Binnen 24 uur ontvangt u deze. Vragen die van belangrijk zijn: wat moet er met de vloer gebeuren? Wat is het plan met kostbare spullen? Samen met u stellen we een plan op zodat u weet wat u kunt verwachten. De prijs die wij hanteren is inclusief alle werkzaamheden. Achteraf voor verrassingen komen te staan is er dus niet bij. Gaat u akkoord, dan plannen we de woningontruiming in.

Oplevergarantie

Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook. De Ontruimkampioen biedt daarom een oplevergarantie. Naast woningontruiming kunt u ons ook inzetten voor extra klusdiensten en het verwijderen van vloeren. Uw woningontruiming in Hilversum snel geregeld hebben? Schakel dan De Ontruimkampioen in. Wilt u deskundig advies op maat ontvangen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder en voorzien u van specifiek advies voor uw situatie.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!