De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Haarlem

De Ontruimkampioen is een deskundige organisatie die u helpt bij woningontruiming in Haarlem en vele andere steden in Nederland. Redenen om te kiezen voor een ontruiming zijn een overlijden, scheiding of verhuizing. Het zijn situaties waar vaak heftige emoties bij komen kijken. Dat uw hoofd dan niet staat naar zulk soort werkzaamheden snappen wij heel goed. Bij De Ontruimkampioen ontzorgen we mensen graag. Op deze manier kunt u zich bezighouden met andere zaken en zorgen wij voor een zorgeloze woningontruiming. Wij verzekeren u van een snelle en professionele woningontruiming.Onze werkwijze bij een woningontruiming in Haarlem

Geen woningontruiming is hetzelfde, toch hanteren wij een vaste werkwijze. Zo weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn en dat werkt het beste. De werkwijze van De Ontruimkampioen is onder te verdelen in vier stappen:

  • 1. Tijdens het eerste telefonische contact bespreken we de situatie en plannen we een afspraak in om de woning te bekijken.
  • 2. Het bezoek aan de woning is vrijblijvend. We brengen de werkzaamheden in kaart die verricht moeten worden en brengen uw wensen en verwachtingen in kaart.
  • 3. Binnen 24 uur na ons bezoek ontvangt u een offerte op maat. Deze is opgesteld op basis van de afspraken die zijn gemaakt. De Ontruimkampioen werkt met vaste prijzen zodat u niet achteraf met onvoorziene kosten te maken heeft.
  • 4. Indien er akkoord wordt gegeven op de offerte starten we met het ontruimen van de woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Na een woningontruiming in Haarlem heeft u een bezemschone woning als resultaat. Deze is dan direct klaar voor verhuur of verkoop. De werkzaamheden worden altijd in samenspraak met u uitgevoerd. Wij stellen uw wensen centraal. Naast woningontruiming bent u bij ons aan het juiste adres voor het opkopen van een inboedel, zakelijke ontruiming en de schoonmaak van zeer vervuilde woningen. U bent verzekerd van een 100% oplevergarantie. Voordat we voor u aan de slag gaan brengen we eerst uw verwachtingen in kaart. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!