De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Bussum

Een professionele organisatie voor woningontruiming in Bussum nodig? Zoek niet verder. De Ontruimkampioen regelt het voor u. In de meeste gevallen is een ontruiming erg emotioneel, dit komt dan ook nooit op een gelegen moment. Veel voorkomende redenen voor ontruiming zijn een overlijden, verhuizing, echtscheiding, faillissement, emigratie of samenwoning. Ons team van professionals ontzorgt u graag. Jarenlang hebben wij ervaring op het gebied van woningontruiming, Wij garanderen een bezemschone woning die klaar is voor verhuur of verkoop. Zowel voor particulieren als bedrijven verzorgen wij woningontruiming. Niet alleen in Bussum, maar door heel Nederland. De Ontruimkampioen staat altijd voor u klaar!Procedure woningontruiming in Bussum

We maken u het zo gemakkelijk mogelijk en daarom werken we volgens een vaste procedure. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Na het eerste contact via de telefoon of mail plannen we een afspraak om de woning te bekijken. Dit bezoek is vrijblijvend. Onze specialisten maken een opsomming van de werkzaamheden en op basis hiervan stellen we een offerte op. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat. Als familielid mag u bij de ontruiming aanwezig zijn als u dat prettig vindt, maar het is zeker niet verplicht. Zijn er waardevolle spullen waar we rekening mee moeten houden? Stel vooraf een lijst op en we bewaren de items veilig voor u.

Voordelen De Ontruimkampioen

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Wij garanderen een oplevergarantie
  • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
  • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Snel en professioneel

Iedere woningontruiming in Bussum of welke plaats dan ook voeren wij binnen 72 uur uit. Wij verzekeren u van een oplevergarantie en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wilt u deskundig advies op maat ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!