De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Amsterdam

U heeft hulp nodig bij een woningontruiming in Amsterdam? De Ontruimkampioen is u van dienst. Een ontruiming is vaak een flinke klus. Wij snappen als geen ander dat een ontruiming nooit op een geschikt moment komt. Dit werk nemen we u dan ook graag uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken die uw aandacht verdienen. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een woningontruiming uit handen te geven aan een ervaren bedrijf. De Ontruimkampioen is het bedrijf waar u naar op zoek bent.Waarom De Ontruimkampioen inschakelen?

U bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle en professionele uitvoering van woning- en bedrijfsopruiming. Zelfs op korte termijn zijn wij inzetbaar. Wij regelen alles voor u, of u ons nu particulier of zakelijk wenst in te schakelen. Waarom kiezen voor ons?

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Wij garanderen een oplevergarantie
  • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
  • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Onze werkwijze

Een woningontruiming in Amsterdam kan iedere keer weer totaal anders zijn. Om een woning bezemschoon op te leveren moeten soms meerdere werkzaamheden worden verricht dan alleen het leeghalen van de woning. Om een goede inschatting te maken komt er eerst een medewerker langs om de woning te bekijken. U kunt tijdens deze afspraak vertellen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Na afloop stellen wij een offerte op en deze sturen wij u toe. Indien u akkoord gaat plannen we een afspraak in voor de ontruiming. De prijs van de offerte omvat alle werkzaamheden, dus wellicht ook kluswerkzaamheden indien dat nodig is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij De Ontruimkampioen komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Alles wat wij doen is altijd in samenspraak met u. Wij garanderen een oplevergarantie. Mocht u dus achteraf niet helemaal tevreden zijn, dan zorgen wij er altijd kosteloos voor dat u dit wel bent! Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!