De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Noord-Holland

Een woningontruiming kan vele oorzaken hebben. Denk aan een overlijden, verhuizing, faillissement of scheiding. Wat de reden ook is, aangenaam is het vaak niet. Laat deze werkzaamheden over aan de professionals van De Ontruimkampioen. Wij ontzorgen u zodat u zich kan richten op andere zaken. De woning brengen we terug in originele staat en we zorgen ervoor dat voldoet aan de regels die gesteld zijn door de woningbouw of makelaar. Onze werknemers zijn erg ervaren op het gebied van woningontruiming en weten precies hoe ze de klus zo snel en praktisch mogelijk kunnen klaren. U kunt altijd rekenen op De Ontruimkampioen in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Den Helder, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Beverwijk, Ijmuiden, Hilversum, Naarden, ‘t Gooi,Bussum, Purmerend en Heerhugowaard.

Waarom kiezen voor De Ontruimkampioen?

 • Binnen 24 uur een offerte op maat
 • Wij garanderen een oplevergarantie
 • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
 • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Woningontruiming en meer

In ons streven naar perfect gaan we behoorlijk ver. Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan alleen het ontruimen van een woning. Ook klusdiensten verrichten wij voor u. Of het nu om grote of kleine klussen gaat, u kunt op ons rekenen. Van schilderwerkzaamheden tot sloop- of stucwerkzaamheden, wij regelen het voor u. Wij zijn van alle markten thuis dankzij onze ervaring en expertise. Voor de volgende zaken bent u bij ons aan het juiste adres:

 • Vervuilde woning schoonmaken
 • Vloer verwijderen
 • Zakelijke woningontruiming
 • Woning verkoop-klaar opleveren
 • Opruimen wietplantage
 • Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden
 • Klusdiensten

Vervuilde woningen ontruimen

Er zijn bij woningontruiming gevallen van zeer vervuilde woningen. Dit is geen enkel probleem voor De Ontruimkampioen, wij kunnen iedere klus aan! Vaak waren de bewoners van deze woningen eenzaam of was er sprake van psychische klachten. In zwaar vervuilde woningen treffen we vaak afval in verre staat van ontbinding. De Ontruimkampioen zorgt voor een bezemschoon huis. Voor de meeste lijkt het onbegonnen werk, maar wij steken graag onze handen uit de mouwen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vriendelijk en behulpzaam

De Ontruimkampioen heeft een goede reputatie in de regio Noord-Holland. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen. Wilt u onze professional inschakelen voor woningontruiming in Noord-Holland? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u een andere specifieke vraag? Neem contact met ons op, wij voorzien u graag van advies. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Zoekt u dus iemand voor woningontruiming in Groningen? Ook dan kunt u bij De Ontruimkampioen terecht.

Neem vrijblijvend contact op