De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Tilburg

Bij De Ontruimkampioen ontzorgen we mensen graag als het gaat om woningontruiming in Tilburg. Een overlijden, scheiding of verhuizing naar een verpleeghuis kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Wij snappen als geen ander dat het leeghalen van een woning dan niet bovenaan uw lijstje staat. Ons team neemt u dit werk graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd en brengen de woning indien nodig terug in originele staat. Tijdens dit hele proces staan we u bij met advies.

Bij De Ontruimkampioen bent u aan het juiste adres voor

  • Ontruimen van woningen en bedrijfspanden
  • Een bezemschone oplevering
  • Verwijderen van vloeren
  • Het verrichten van reparaties en schilderwerk
  • Milieuvriendelijk scheiden van inboedel en afval
  • Schoonmaken en desinfecteren van vervuilde panden
  • Inspecties met de verhuurder afhandelen.

Hoe werkt een woningontruiming in Tilburg?

Wij voeren iedere woningontruiming met grote zorgvuldigheid uit. Nadat we telefonisch contact hebben gehad plannen we een afspraak voor een bezichtiging van de woning in. Samen met u lopen we het pand door om de werkzaamheden en tijd hiervan goed in te schatten. We houden ook rekening met de inboedel. Kopen wij dit gedeeltelijk op of komt er familie langs om deze op te halen? Het is mogelijk ons vooraf een lijst te overhandigen zodat wij waardevolle items apart voor u bewaren. Spullen die niet voor hergebruik geschikt zijn worden door ons op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Na het eerste bezoek ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons. Geeft u hier akkoord op, dan plannen we een afspraak voor woningontruiming in Tilburg in.

Succes gegarandeerd

De Ontruimkampioen is pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wij bieden daarom een oplevergarantie. Alles van A tot Z regelen we voor u zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Alle woningontruimingen worden binnen 72 uur uitgevoerd. Uw woningontruiming in Tilburg snel geregeld hebben? Schakel dan De Ontruimkampioen in. Wilt u deskundig advies op maat ontvangen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder en voorzien u van specifiek advies voor uw situatie.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!