De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Eindhoven

In verschillende situaties kan een woningontruiming noodzakelijk zijn. Denk aan een overlijden. De woning dient leeggehaald te worden om verhuur of verkoop-klaar opgeleverd te worden. In deze periode zijn nabestaande nog druk met het regelen van andere zaken. Daarom kunt u een woningontruiming in Eindhoven het best uitbesteden aan de experts van De Ontruimkampioen. Wij regelen alles voor u van A tot Z. Op deze manier kunt u zich bezighouden met andere dingen en heeft u niet nog meer extra zorgen. Dankzij onze expertise en ervaring weten we precies wat ons te doen staan in deze situatie.

Hoe gaat een woningontruiming in Eindhoven?

Hoewel iedere situatie weer anders is, zijn de werkzaamheden bij een woningontruiming vaak gelijk. De eerste stap is vaak telefonisch contact om de situatie te bespreken. Vervolgens komen we graag de locatie bekijken om een goede inschatting te maken van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Onze medewerkers lopen rond in de woning om en komen na het bezoek met een offerte op maat. U krijgt van ons altijd een vaste prijs waarbij alle benodigde werkzaamheden zijn inbegrepen. Hierdoor weet u zeker dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Een aantal vragen die van belang zijn: wat moet er met de vloer gebeuren? Wat is het plan met kostbare spullen? We stellen een plan van aanpak om zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra u akkoord geeft op onze offerte plannen we een datum in voor de woningontruiming.

Ontruiming door heel Nederland

Naast woningontruiming in Eindhoven verzorgen wij woningontruimingen door heel Nederland. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor andere klussen. Voorbeelden zijn het verwijderen van vloeren of andere kleine klussen die moeten gebeuren om de woning verhuur- of verkoop-klaar op te leveren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag over onze diensten? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!