De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Den Bosch

In een situatie als faillissement of overlijden kiezen mensen vaak voor woningontruiming. Deze momenten gaan dikwijls gepaard met heftige emoties. Uw hoofd zal niet staan naar het ontruimen van een woning. Aan de andere kant snappen wij dat het ook vrij eng kan zijn om een woning te laten ontruimen door vreemden. De Ontruimkampioen ontzorgt u graag en regelt dit voor u. Zo kunt u zich focussen op persoonlijke zaken. Onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van woningontruiming. Wij verzekeren u van een snelle en professionele verloop.

Werkwijze woningontruiming Den Bosch

Geen ontruiming is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Wel hanteren we een vaste procedure wat betreft woningontruiming. U weet dan precies wat u te wachten staat. Onze werkwijze is onder te verdelen in vier stappen.

  • 1. Tijdens het eerste telefonische contact bespreken we de situatie en plannen we een afspraak in om de woning te bekijken.
  • 2. Het bezoek aan de woning is vrijblijvend. We brengen de werkzaamheden in kaart die verricht moeten worden en brengen uw wensen en verwachtingen in kaart.
  • 3. Binnen 24 uur na ons bezoek ontvangt u een offerte op maat. Deze is gemaakt op basis van de afspraken die zijn gemaakt. De Ontruimkampioen werkt met vaste prijzen zodat u niet achteraf met onvoorziene kosten te maken heeft.
  • 4. Indien er akkoord wordt gegeven op de offerte starten we met het ontruimen van de woning.

100% oplevergarantie

Wij zorgen altijd voor een bezemschone woning die klaar is voor de verhuur of verkoop. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren doen wij in samenspraak, uw wensen staan bij ons centraal. Bij ons kunt u terecht voor het verwijderen van een inboedel, de schoonmaak van zeer vervuilde woningen, zakelijke ontruiming en nog veel meer. Wij zijn uw betrouwbare partner voor woningontruiming in Den Bosch. Bij ons bent u verzekerd van een 100% oplevergarantie. Vooraf bespreken we uw wensen en verwachtingen. Bent u achteraf niet helemaal tevreden, dan zorgen we ervoor dat u dit wel bent. Uiteraard zijn deze werkzaamheden kosteloos. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!