De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Breda

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Breda? De Ontruimkampioen staat voor u klaar. Voor een erkend ontruimingsbedrijf bent u bij ons aan het goede adres. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij specialist op het gebied van woningontruiming. Naast het ontruimen van een woning kunt u bij ons terecht voor het ontruimen van zakelijke panden, het opruimen van een wietplantage, ontruimen na lijkvinding of het schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Door onze expertise kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Wij verzekeren u van een bezemschone woning.

Redenen woningontruiming Breda

Een woningontruiming vindt nooit zomaar plaats. Veelvoorkomende redenen zijn overlijden, verwaarlozing van een woning, hennepkwekerij, scheiding of verhuizing. Bij een woningontruiming zijn wij u graag van dienst. De Ontruimkampioen voert niet alleen woningontruimingen uit voor particulieren, maar ook voor bedrijven of overheidsinstanties. Naast het volledig leeghalen van een woning is het ook mogelijk aanvullende diensten uit te voeren. Denk hierbij aan het verwijderen van vloeren. Dit kan een verlijmde vloer, vloerbedekking of laminaat zijn. Op deze manier hoeft u zelf geen klusjes uit te voeren en weet u zeker dat het goed geregeld wordt. Wij zien het als onze missie om iedere woning of pand verhuur- of verkoop-klaar op te leveren volgens de richtlijnen van de verhuurder of woningcorporatie. Betreft het een zeer vervuilde woning? De Ontruimkampioen is gespecialiseerd in het schoonmaken van vervuilde woningen. Wij reinigen de gehele woning voor u van de zolder, badkamer tot en met de kelder. Uw wensen stellen wij altijd centraal.

Vraag een offerte aan

Alles wat wij doen, gebeurt in samenspraak met u als opdrachtgever. De Ontruimkampioen is uw betrouwbare partner in het opleveren van woningen. Bij ons bent u verzekerd van een 100% oplevergarantie. Vooraf bespreken we uw wensen en verwachtingen. Bent u achteraf niet helemaal tevreden, dan zorgen we ervoor dat u dit wel bent. Uiteraard zijn deze werkzaamheden kosteloos. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van woningontruiming in Breda? Neem Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!