De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor woningontruiming in de provincie Noord-Brabant? Maak kennis met De Ontruimkampioen. Het kan voorkomen dat u of naasten door scheiding, overlijden, faillissement, samenwoning of verhuizing een woning moet verlaten. Zulke momenten gaan vrijwel altijd gepaard met veel emoties. In de meeste gevallen staat uw hoofd er helemaal niet naar om de woning te ontruimen. De Ontruimkampioen neemt u deze zorg graag uit handen. Zo kunt u zich richten op persoonlijke zaken. Wij zorgen ervoor dat de woning weer bezemschoon is en teruggebracht wordt in originele staat. Dit doen wij in de regio’s Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Helmond, Vehgel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout & Oss.

Werkwijze woningontruiming in Noord-Brabant

Voordat we van start gaan met de werkzaamheden komen we eerst langs voor een persoonlijke kennismaking. We lopen de woning door en brengen in kaart wat er allemaal dient te gebeuren. Binnen 24 uur sturen we een offerte. Indien u akkoord gaat plannen we een afspraak voor de ontruiming in. Wij ontruimen uw woning professioneel, snel en discreet. Vaak komt familie kostbare spullen van een dierbare ophalen. Het is tevens een optie om een lijst op te stellen met waardevolle items, deze bewaren we dan voor u. Mochten we tijdens het opruimen onverwachte kostbaarheden tegenkomen dan stellen we u direct op de hoogte. Voor onderdelen van de inboedel die niet bewaard hoeven te blijven zoeken we een tweede leven. Items die niet geschikt zijn voor hergebruik verwerken we milieubewust. Een uur voordat we helemaal klaar zijn met onze werkzaamheden nemen we contact met u op. Wanneer u aankomt op het adres zorgen wij ervoor dat de woning geheel naar wens wordt opgeleverd. Hierin gaan we best ver. Ook voor het verwijderen van vloeren, de boel desinfecteren, een nieuwe vloer leggen of het verrichten van schilderwerk draaien wij onze hand niet voor om.

Soorten woningontruiming

Geen één woningontruiming is hetzelfde. Het verschilt per woning hoe deze opgeleverd dient te worden, bij ons bent u wel altijd verzekerd van de beste service. De standaard werkzaamheden zijn het afvoeren van spullen en de woning bezemschoon opleveren. De Ontruimkampioen garandeert dat iedere woningontruiming op tijd en zonder extra kosten wordt uitgevoerd. We zetten graag een aantal van onze diensten voor u op een rijtje:

 • Vervuilde woning schoonmaken
 • Vloer verwijderen
 • Zakelijke woningontruiming
 • Woning verkoop-klaar opleveren
 • Opruimen wietplantage
 • Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden
 • Klusdiensten

Waarom kiezen voor De Ontruimkampioen?

 • Binnen 24 uur een offerte op maat
 • Wij garanderen een oplevergarantie
 • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
 • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Klantvriendelijk en ervaren

De Ontruimkampioen is u graag van dienst als het aankomt op woningontruiming in Noord-Brabant. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Al onze medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk en ervaren. Zij weten exact hoe werkzaamheden zo snel en praktisch mogelijk uitgevoerd moeten worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij De Ontruimkampioen weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Neem vrijblijvend contact