De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Roermond

Een woningontruiming kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Een voorbeeld hiervan is een overlijden Om de woning verhuur- of verkoop-klaar op te leveren dient de woning ontruimd te worden. De nabestaanden zijn in deze periode vaak druk met andere dingen, zoals het regelen van de uitvaart. Het uitbesteden van een woningontruiming in Roermond is daarom een goed idee. De Ontruimkampioen ontzorgt u graag en regelt alles voor u zodat u zich kunt focussen op dingen die van belang zijn voor u. Dankzij onze expertise en ervaring weten we precies wat ons te doen staan in soortgelijke situaties.

Hoe gaat een woningontruiming in Roermond in zijn werk?

Geen een ontruiming is hetzelfde, toch zijn de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden vaak gelijk. Om deze reden hanteren we een vaste werkwijze bij het ontruimen van een woning. De eerste stap in het proces is telefonisch contact. Hierin bespreken we de situatie en vertellen we wat we voor u kunnen betekenen. Vervolgens komen we de locatie bekijken om de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden in te schatten. Ons team loopt rond in de woning om en komt na het bezoek met een offerte op maat. Wij hanteren altijd vaste prijzen waarbij alle benodigde werkzaamheden zijn inbegrepen. Hierdoor weet u zeker dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Belangrijke vragen die we stellen zijn: wat dient er met de vloer en inboedel te gebeuren. Het is een optie dat wij de inboedel opkopen of er een tweede bestemming voor zoeken. Geeft u akkoord op onze offerte, dan nemen we contact met u op om een afspraak voor de ontruiming in te plannen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij verzorgen niet alleen woningontruiming in Roermond, maar binnen heel Nederland. U kunt ons ook inschakelen voor andere klussen. Denk aan het verwijderen van vloeren of andere kleine klussen die moeten gebeuren om de woning verhuur- of verkoop-klaar op te leveren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!