De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Maastricht

Als het gaat om woningontruiming in Maastricht, of welke stad dan ook, ontzorgen we mensen graag. Vaak is een ontruiming een emotionele gebeurtenis. Laat het daarom over aan de specialisten van De Ontruimkampioen. Wij zorgen ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd en brengen de woning indien nodig terug in originele staat. Wij staan u tijdens dit hele proces bij en voorzien u graag van advies.

Bij De Ontruimkampioen bent u aan het juiste adres voor

  • Ontruimen van woningen en bedrijfspanden
  • Een bezemschone oplevering
  • Verwijderen van vloeren
  • Het verrichten van reparaties en schilderwerk
  • Milieuvriendelijk scheiden van inboedel en afval
  • Schoonmaken en desinfecteren van vervuilde panden
  • Inspecties met de verhuurder afhandelen.

Werkwijze woningontruiming Maastricht

Iedere woningontruiming pakken wij met grote zorgvuldigheid aan. Na het eerste telefonische contact plannen we een bezichtiging in om een goede inschatting van de werkzaamheden te maken. Bij een volledige woningontruiming haalt de familie kostbare spullen op. Het is tevens mogelijk een lijst aan te leveren zodat wij deze items apart voor u kunnen bewaren. We zoeken een nuttige bestemming voor de huisraad, de spullen krijgen waar mogelijk een tweede leven. Goederen die niet meer bruikbaar zijn, laten we milieubewust verwerken. Na het eerste bezoek ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons. Geeft u hier akkoord op, dan plannen we een afspraak voor woningontruiming in Maastricht in.

Uw tevredenheid telt

Wij hechten veel waarde aan uw tevredenheid, pas als u het bent, zijn wij het ook. Bij De Ontruimkampioen bent u daarom verzekerd van een oplevergarantie. Wij regelen alles voor u van A tot Z zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Binnen 72 uur wordt iedere woningontruiming uitgevoerd. Indien u uw woningontruiming in Maastricht snel en goed geregeld wenst te hebben schakelt u De Ontruimkampioen in. Persoonlijk advies nodig? Neem geheel vrijblijvend Neem contact op, wij helpen u graag verder en voorzien u van specifiek advies voor uw situatie.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!