De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Limburg

Als het aankomt op woningontruiming in Limburg is De Ontruimkampioen u graag van dienst. Wij zijn een specialist in het ontruimen van woningen. Vaak heeft een ontruiming een vervelende reden, wij ontzorgen onze klanten daarom graag. Al het werk nemen we u uit handen zodat u zich met ander zaken bezig kunt houden. Wij zorgen voor een bezemschone woning die klaar is voor de verhuur of verkoop. Dit doen wij altijd in samenspraak met u als opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van inboedel, vloeren, het schoonmaken van zwaar vervuilde woningen, verhuizingen en klusdiensten. Vertrouw op De Ontruimkampioen als het gaat om woningontruiming in de regio’s Weert, Roermond, Maastricht, Heerlen, Venlo, Venray, Sittard, Valkenburg en Geleen!

100% oplevergarantie woningontruiming Limburg

Het kost tijd en energie om een woning te ontruimen, u heeft dat wellicht niet in zo’n situatie, wij wel. Wij bieden graag onze diensten aan in deze emotionele periode. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een totaaloplossing voor het ontruimen van een woning of andere panden. Vooraf bekijken we de betreffende ruimte om een goed beeld van de werkzaamheden te krijgen. Hierna sturen we een offerte. Gaat u akkoord, dan beginnen we zo snel mogelijk met de werkzaamheden. U bent bij De Ontruimkampioen verzekerd van een 100% oplevergarantie. Door vooraf uw wensen met u door te nemen en u te vertellen wat u van ons kunt verwachten, weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Dit werkt wel zo prettig. Bent u achteraf toch niet helemaal tevreden, dan komen we gewoon terug om de overige werkzaamheden uit te voeren. Dit kost u helemaal niets.

Ontruiming zorg- of verpleegkamer

Naast woningontruiming van een huis of appartement verzorgt De Ontruimkampioen ook ontruimingen in een verzorgings- of verpleeghuis. Hiervoor geldt vaak dat de ontruiming op zeer korte termijn uitgevoerd dient te worden. Dit is erg lastig wanneer familie op grotere afstand woont. Wij zijn ook gespecialiseerd in deze vorm van woningontruiming. Bij ons heeft u nergens meer omkijken na. Dankzij onze ervaring zijn we goed op de hoogte van alle wetten en regels die gelden voor deze vorm van ontruiming.

Laat woningontruiming in Limburg over aan De Ontruimkampioen

Persoonlijk contact vinden we bij De Ontruimkampioen erg belangrijk. We stellen uw wensen centraal en komen u zoveel mogelijk tegemoet. Wij hebben zeer veel ervaring in het ontruimen van woningen, hierdoor kunt u elke klus met een gerust hart aan onze professionals overlaten. Wij werken niet alleen in Limburg, maar zijn actief door heel Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust.

Neem vrijblijvend contact op