De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Groningen

Na een overlijden van een familielid is een woningontruiming een aangrijpende gebeurtenis. In deze periode bent u vaak bezig met het regelen van andere zaken zoals de uitvaart en laten we vooral uw eigen verdriet ook niet vergeten. Bent u op zoek naar een organisatie die woningontruiming in Groningen voor u verzorgt? Maak kennis met De Ontruimkampioen. Wij hebben ruime ervaring in woningontruiming en ontzorgen u graag. U kunt ons inschakelen voor het ontruimen van woningen en panden. Wij staan altijd voor u klaar. Dit doen wij in de regio’s Groningen, Delfzijl, Winsum, Haren, Hoogezand, Ter Apel en Appingedam.

Bij de Ontruimkampioen bent u aan het juiste adres voor

  • Ontruimen van woningen en bedrijfspanden
  • Een bezemschone oplevering
  • Verwijderen van vloeren
  • Het verrichten van reparaties en schilderwerk
  • Milieuvriendelijk scheiden van inboedel en afval
  • Schoonmaken en desinfecteren van vervuilde panden
  • Inspecties met de verhuurder afhandelen.

Hoe werkt woningontruiming in Groningen?

Iedere woningontruiming voeren wij met de grootse zorgvuldigheid uit. Nadat we contact met u hebben gehad wordt er een afspraak om de woning te bezichtigen ingepland. We lopen samen door de woningen om goed in te schatten welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd en hoe veel tijd dit gaat kosten. Ook houden we rekening met de inboedel. Wordt deze opgehaald door familie of kopen wij dit geheel of gedeeltelijk op? Sommige mensen kiezen ervoor om een lijst voor ons op te stellen zodat belangrijke spullen bewaard worden. Spullen die niet geschikt zijn voor hergebruik verwerken we milieubewust. Na onze eerste ontmoeting ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Bij akkoord plannen we de echte afspraak in, dit is bij De Ontruimkampioen ook op korte termijn mogelijk. Wanneer u weer bij de woning aankomt zorgen wij ervoor dat deze in perfecte staat verkeerd en voldoet aan alle eisen van de makelaar of woningcorporatie. Het verwijderen van behang, vloeren of andere kluswerkzaamheden kunnen hier ook onder vallen. De Ontruimkampioen doet er alles aan om een woning geheel naar wens op te leveren.

Succes verzekerd

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. De Ontruimkampioen biedt daarom een oplevergarantie. Wij regelen alles voor u van A tot Z zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Iedere opdracht wordt binnen 72 uur uitgevoerd. Voor een snelle en professionele woningontruiming schakelt u dus De Ontruimkampioen in. Wilt u deskundig advies op maat ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder en voorzien u van specifiek advies voor uw situatie. Wij ontruimen ook woningen in alle andere provincies van Nederland!

Neem vrijblijvend contact op