De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Nijmegen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij een woningontruiming in Nijmegen? De experts van De Ontruimkampioen helpen u graag. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij specialist op het gebied van woningontruiming. U kunt naast het ontruiming van een woning ook bij ons terecht voor de ontruiming van bedrijfspanden, het opruimen van een wietplantage, ontruimen na lijkvinding of het schoonmaken van zeer vervuilde woningen. Wij zijn u altijd snel en vakkundig van dienst en verzekeren u van een bezemschone woning die klaar is voor verhuur of verkoop.

Redenen woningontruiming Nijmegen

Een woningontruiming is nooit zomaar. Aanleidingen zijn een overlijden, scheiding, verhuizing, verwaarlozing van een woning of hennepkwekerij. In al deze gevallen zijn wij u graag van dienst. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten en overheidsinstanties. In combinatie met een woningontruiming kunt u ons ook inschakelen voor invullende diensten. Voorbeelden zijn het verwijderen van vloeren. Dit kan een verlijmde vloer, vloerbedekking of laminaat zijn. Zo heeft u geen omkijken naar deze klussen en weet u zeker dat alles goed wordt geregeld. Het is onze missie om iedere woning of pand verhuur- of verkoop-klaar op te leveren volgens de richtlijnen van de verhuurder of woningcorporatie. Betreft het een zeer vervuilde woning? Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van vervuilde woningen. De hele woning reinigen we voor u, van zolder, slaapkamers, woonkamers of zelfs de tuin. Wij stellen uw wensen centraal.

100% oplevergarantie

Alle werkzaamheden die wij uitvoeren zijn altijd in samenspraak met u. Bij ons komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. U profiteert bij ons van een 100% oplevergarantie. Indien u achteraf niet helemaal tevreden bent, dan zorgen we ervoor dat u dat wel bent. Deze werkzaamheden zijn uiteraard geheel kosteloos. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van woningontruiming in Nijmegen? Neem Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!