De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Arnhem

U zoekt iemand voor woningontruiming in Arnhem? Bij De Ontruimkampioen bent u aan het juiste adres! Zo snel mogelijk een woning opleveren voor verhuur of verkoop? Wij regelen het voor u. Ons team heeft een zeer goede reputatie op het gebied van woningontruiming. Het ontruimen van een woning is geen leuke aangelegenheid en wij snappen dat u dit niet zomaar aan iemand wilt overlaten. Gelukkig kunt u op ons vertrouwen. Wij hebben veel ervaring met ontruiming en zorgen voor een vlekkeloos verloop zodat u zich bezig kan houden met andere zaken. De professionals van De Ontruimkampioen helpen u.

Werkwijze woningontruiming in Arnhem

We maken niet graag fouten en werken daarom via een vaste werkwijze. Na telefonisch contact komen we geheel vrijblijvend de woning bekijken. We vertellen u wat u kunt verwachten, brengen de werkzaamheden in kaart en horen graag wat uw wensen zijn. Binnen 24 uur na dit bezoek sturen wij u van een offerte op maat. Wij hanteren altijd een vaste prijs waarbij alle werkzaamheden zijn inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Zodra u de offerte goedkeurt gaan we aan de slag voor u. In de meeste gevallen komt er nog familie langs om waardevolle spullen op te halen. Indien u dit te pijnlijk vindt dan regelen wij dit voor u. Komen we tijdens de ontruiming nog waardevolle spullen tegen, dan bewaren we deze voor u. Voor de overige inboedel geldt dat we deze opkopen of doneren aan een goed doel of kringloopwinkel. Vlak voor het einde van onze werkzaamheden nemen we contact met u op zodat u naar de woning kunt komen voor een laatste check.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u graag onze professionele hulp bij een woningontruiming in Arnhem inschakelen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag over onze manier van werken? Aarzel niet en bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder!

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!