De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Apeldoorn

Bent u op zoek naar een deskundige organisatie die u kan helpen bij woningontruiming in Apeldoorn? Maak kennis met De Ontruimkampioen. Een overlijden, verhuizing of scheiding zijn vaak redenen om te kiezen voor een woningontruiming. Dit zijn situaties die vaak gepaard gaan met hevige emoties. Wij snappen dat uw hoofd dan niet staat naar dit soort werkzaamheden. De Ontruimkampioen ontzorgt mensen graag en regelt alles voor u van A tot Z. Op deze manier kunt u zich focussen op andere zaken. Onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van woningontruiming. Wij verzekeren u van een snelle en professionele woningontruiming.

Hoe gaan wij te werk bij een woningontruiming in Apeldoorn?

Hoewel geen enkele woningontruiming hetzelfde is, hanteren we een vaste werkwijze bij een aanvraag. Op deze manier weet iedere partij wat hen te wachten staat en dat werkt wel zo prettig. Onze werkwijze is onder te verdelen in vier stappen.

  • 1. Tijdens het eerste telefonische contact bespreken we de situatie en plannen we een afspraak in om de woning te bekijken.
  • 2. Het bezoek aan de woning is vrijblijvend. We brengen de werkzaamheden in kaart die verricht moeten worden en brengen uw wensen en verwachtingen in kaart.
  • 3. Binnen 24 uur na ons bezoek ontvangt u een offerte op maat. Deze is gemaakt op basis van de afspraken die zijn gemaakt. De Ontruimkampioen werkt met vaste prijzen zodat u niet achteraf met onvoorziene kosten te maken heeft.
  • 4. Indien er akkoord wordt gegeven op de offerte starten we met het ontruimen van de woning.

Ontdek de mogelijkheden

Het resultaat van een woningontruiming in Apeldoorn is een bezemschone woning die klaar is voor verhuur of verkoop. Wij voeren alle werkzaamheden uit in samenspraak met u. Uw wensen staan bij ons centraal. Naast woningontruiming bent u bij ons aan het juiste adres voor het opkopen van een inboedel, zakelijke ontruiming en de schoonmaak van zeer vervuilde woningen. Wij garanderen een 100% oplevergarantie. Voordat we voor u aan de slag gaan brengen we eerst uw wensen en verwachtingen in kaart. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!