De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Gelderland

Na een overlijden van een familielid of bij een verhuizing naar een verpleeghuis moet een woning leeggeruimd worden. Vaak zijn dit emotionele aangelegenheden en komen er ook nog andere zaken bij kijken waar u zich op moet focussen. Besteed woningontruiming in Gelderland, of welke provincie dan ook, uit aan De Ontruimkampioen. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt en u nergens meer omkijken naar heeft. Onze professionals hebben veel ervaring met het ontruimen van woningen en weten precies hoe ze dit het beste moeten aanpakken. Doen doen wij in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen Barneveld, Tiel, Winterswijk, Hardewijk, Ede en Wageningen.

Onze procedure bij woningontruiming in Gelderland

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hanteren we altijd een vast procedure voor woningontruiming. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Nadat we telefonisch contact met u hebben gehad maken we een afspraak om de woning te bezichtigen. Dit is een geheel vrijblijvende afspraak. We sturen u binnen 24 uur een offerte en zodra u akkoord gaat maken we een echte afspraak. U mag als familielid bij de ontruiming aanwezig zijn als u dat prettig vindt, maar dit hoeft niet. Zijn er waardevolle spullen waar we rekening mee moeten houden? Stel vooraf een lijst op en wij zorgen dat al deze items veilig worden bewaard. De Ontruimkampioen koopt ook waardevolle spullen op. Spullen die geen verkoopwaarde hebben doneren we aan een goed doel of een kringloopwinkel.

Waarom kiezen voor De Ontruimkampioen?

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Wij garanderen een oplevergarantie
  • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
  • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Herstellen woningen

Een woning moet opgeleverd worden in originele staat. Wij zorgen ervoor dat de woning voldoet aan de gestelde eisen van de woningcorporatie. Dit kan betekenen dat er herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan het verwijderen van een verlijmde vloer, vloerbedekking of laminaat. Daarnaast kunnen wij de woning ook volledig schoonmaken en zelfs schilderwerkzaamheden uitvoeren. Kortom, De Ontruimkampioen zorgt voor een bezemschone woning.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij bieden graag de helpende hand die u nodig heeft als het gaat om woningontruiming in Gelderland. Bij ons staan uw wensen centraal. Wij ontruimen woningen en panden voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkgebied beperkt zich niet tot Gelderland, wij zijn binnen heel Nederland actief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Neem vrijblijvend contact op