De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Friesland

De Ontruimkampioen is u graag van dienst als het gaat om woningontruiming in Friesland. Zoekt u een specialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Ontruimkampioen ontzorgt. Het ontruimen van woningen is onze specialisatie. Wij zorgen voor een bezemschone woning die klaar is voor de verhuur of verkoop. Dit doen wij altijd in samenspraak met u als opdrachtgever. Wij verzorgen alles voor u van A tot Z. Bij ons kunt u terecht voor het verwijderen van inboedel, vloeren, het schoonmaken van zwaar vervuilde woningen, verhuizingen en klusdiensten. Wij zijn uw betrouwbare partner in het opleveren van woningen. Dit doen wij in de regio’s Drachten, Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Vlieland, Terschelling en Sneek.

100% oplevergarantie woningontruiming Friesland

Het ontruimen van een woning kost energie en tijd. Als de reden van een woningontruiming een overlijden is heeft u vaak andere dingen aan uw hoofd en wilt u zich richten op persoonlijke zaken. Dit snappen wij heel goed. We zijn u dan ook graag van dienst tijdens deze emotionele periode. De Ontruimkampioen biedt een totaaloplossing voor het ontruimen van een woning of andere ruimte. Na een akkoord op onze offerte voeren wij de geplande werkzaamheden voor u uit. Komen onze medewerkers tijdens het ontruimen waardevolle spullen tegen, dan brengen ze u daar van op de hoogte. Wij garanderen een 100% oplevergarantie. Uiteraard bespreken we vooraf wat uw wensen en verwachtingen zijn. Mocht u achteraf toch niet helemaal tevreden zijn dan zorgen we dat we terugkomen om de gewenste werkzaamheden te verrichten. Dit is uiteraard kosteloos.

Zakelijke woningontruiming

Wij hebben gemerkt dat we niet alleen van betekenis kunnen zijn voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt. Zo voeren wij ook ontruimingen uit voor gemeenten, makelaars, notarissen, woningbouworganisaties en zorgorganisaties. Zo kunnen we hulp bieden om een woning vlotter te verhuren of verkopen of voor een bewindvoerder alle rompslomp uit handen nemen. De Ontruimkampioen staat garant voor een langdurige samenwerking. Bij ons weet u zeker dat afspraken nagekomen worden. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid.

Laat woningontruiming in Friesland over aan De Ontruimkampioen

Uw wensen stellen wij centraal. Dankzij onze ruime ervaring in het ontruimen van woningen kunt u iedere woningontruiming met een gerust hart aan ons overlaten. Ons werkgebied beperkt zich niet tot Friesland, wij zijn binnen heel Nederland actief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust.

Neem vrijblijvend contact op