De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Lelystad

Is er een dierbare overleden of is er een woning zwaar vervuild en is woningontruiming in Lelystad gewenst? Schakel dan De Ontruimkampioen in. Zoals de naam al zegt, wij zijn een kampioen in woningontruiming. Nabestaanden zijn in de meeste gevallen er nog niet aan toe om de woning te ontruimen. Toch moet er van alles gebeuren om de woning klaar voor de verhuur of verkoop op te leveren. Al deze werkzaamheden nemen veel tijd in beslag en wij begrijpen dat u zich ook bezig moet houden met andere zaken. Logisch om een woningontruiming uit te besteden aan De Ontruimkampioen.

Werkzaamheden woningontruiming Lelystad

Standaard betekent het ontruimen van een woning, afvoeren van spullen en het bezemschoon opleveren van de woning. De werkzaamheden voor uw woningontruiming in Lelystad kunnen ook andere taken omvatten. Denk aan het tijdelijk opslaan van spullen of wellicht wilt u dat we de vloer verwijderen. Wat er precies allemaal dient te gebeuren kunt u aan De Ontruimkampioen overlaten. Dankzij onze kennis en ervaring begeleiden we u tijdens het gehele proces. Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken voor het inplannen van een woningontruiming. Na het eerste contact maken we een afspraak om de woning vrijblijvend te bekijken. Onze medewerkers maken een inschatting van de werkzaamheden en u vertelt ons wat uw wensen en verwachtingen zijn. Het is mogelijk een gedeelte of de gehele woningontruiming aan ons uit te besteden. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met een vaste prijs voor alle werkzaamheden. We voeren de ontruiming compleet volgens afspraak uit zodra u akkoord geeft op de offerte.

Neem contact op

Door ervaring op het gebied van woningontruiming weten we wat ons te doen staat om een woningontruiming in Lelystad goed te laten verlopen. Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan. De Ontruimkampioen staat voor u klaar.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!