De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Almere

U zoekt een professioneel bedrijf voor woningontruiming in Almere? We laten u graag kennismaken met De Ontruimkampioen. Iemand in uw naaste omgeving moet een woning verlaten wegens scheiding, overlijden, faillissement, samenwoning of verhuizing? Erg vervelend, deze situaties gaan vaak gepaard met veel emoties. Het ontruimen van een woning is wel een van de laatste dingen waar u aan denkt. Toch is het van belang om dit zo snel mogelijk te regelen. Ons team zorgt ervoor dat de woning weer bezemschoon is en teruggebracht wordt in originele staat op basis van uw wensen en de gestelde regels van de woningcorporatie.

Waarom kiezen voor De Ontruimkampioen?

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Wij garanderen een oplevergarantie
  • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
  • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Vervuilde woningen ontruimen

Bij woningontruiming komen we regelmatig zeer vervuilde woningen tegen. Hier treffen we vaak afval in verre staat van ontbinding aan. De Ontruimkampioen zorgt voor een bezemschoon huis. Dit is geen enkel probleem voor De Ontruimkampioen. Iedere klus kunnen wij aan. De bewoners van deze woningen kampen in de meeste gevallen met psychische klachten en hebben er moeite mee het huis op orde te houden. Mensen zien dit vaak als onbegonnen werk, maar wij steken graag onze handen uit de mouwen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar

Ons werkgebied beperkt zich niet tot Almere, wij zijn binnen heel Nederland actief. Dankzij onze ruime ervaring in het ontruimen van woningen kunt u iedere woningontruiming met een gerust hart aan ons overlaten. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!