De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming in Flevoland

U zoekt een professionele organisatie voor woningontruiming in Flevoland? Zoek niet verder. De Ontruimkampioen regelt het voor u van A tot Z. In de meeste gevallen is de reden voor een ontruiming erg emotioneel, dit komt dan ook nooit op een gelegen moment. Veel voorkomende redenen voor ontruiming zijn een overlijden, verhuizing, echtscheiding, faillissement, emigratie of samenwoning. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring en zorgen we dat de woning snel en bezemschoon opgeleverd kan worden. Wij ontruimen woningen en panden voor zowel particulieren als bedrijven. De Ontruimkampioen is werkzaam door heel Nederland. Wij staan altijd voor u klaar in de regio’s Almere,Lelystad, Biddinghuizen en Dronten.

Hoe gaan we te werk bij woningontruiming in Flevoland?

Onze werkwijze is als volgt. Als u contact met ons opneemt plannen wij een afspraak in om samen met u naar de woning te gaan. Op deze manier kunnen wij het beste een inschatting maken van de werkzaamheden die verricht dienen te worden. Daarnaast houden we ook rekening met de inboedel. Haalt een familielid dit op of moet er een tweede bestemming voor gezocht worden? U kunt ook een lijst opstellen met waardevolle items, die bewaren we in dat geval apart voor u. Spullen die niet voor hergebruik geschikt zijn verwerken we milieubewust. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat van ons. Zodra u akkoord gaat maken we een afspraak om de woning te ontruimen. Ons team zorgt ervoor dat de woning helemaal naar wens wordt opgeleverd. Vlak voordat we klaar zijn met de werkzaamheden geven we u een seintje. Als u aankomt treft u een volledig ontruimde woning aan. Ook werkzaamheden zoals het verwijderen van behang of vloeren rekenen wij, in afspraak, tot onze taken. Of wat dacht u van het leggen van een vloer of schilderwerk. Kortom, De Ontruimkampioen doet er alles aan om een woning geheel naar wens op te leveren.

Bij de Ontruimkampioen bent u aan het juiste adres voor

  • Ontruimen van woningen en bedrijfspanden
  • Een bezemschone oplevering
  • Verwijderen van vloeren
  • Het verrichten van reparaties en schilderwerk
  • Milieuvriendelijk scheiden van inboedel en afval
  • Schoonmaken en desinfecteren van vervuilde panden
  • Inspecties met de verhuurder afhandelen.

Deskundig advies op maat

Bij De Ontruimkampioen bent u verzekerd van een oplevergarantie. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarnaast garanderen wij dat een opdracht binnen 72 wordt uitgevoerd. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om woningontruiming in Flevoland of welke provincie dan ook. Wij regelen altijd een ontruimer bij u in de buurt. Wilt u deskundig advies op maat ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op