De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Emmen

Na het overlijden van een familielid dragen de nabestaanden in de meeste gevallen de zorg voor een woningontruiming. Het leegruimen van een woning is vaak een emotionele gebeurtenis waarin familieleden vaak andere dingen aan hun hoofd hebben. Natuurlijk wilt u dat de spullen van uw dierbare zorgvuldig worden uitgezocht, maar het opruimen van een woning en deze bezemschoon opleveren neemt veel tijd in beslag. Toch moet een huurhuis opnieuw verhuurd worden en een koophuis verkocht worden. Kies er daarom voor woningontruiming in Emmen uit te besteden aan een bedrijf dat veel ervaring hiermee heeft: De Ontruimkampioen! Wij zorgen dat dit proces zorgeloos verloopt.Hoe gaat een woningontruiming in Emmen?

Een woningontruiming in Emmen is nooit exact hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Er worden voor de oplevering van een huis vaak verschillende eisen gesteld, ook de afvoer van de inboedel verloopt vaak verschillend. Bij De Ontruimkampioen begrijpen we dit en werken we nauw samen om de woningontruiming zonder problemen te laten verlopen. Het enige wat we van u vragen is om met ons drie stappen te doorlopen. Stap één is contact met ons opnemen wanneer er noodzaak voor een ontruiming is. Dit is mogelijk via de website, e-mail of telefoon. Stap twee is dat één van onze medewerkers vrijblijvend langskomt om te bespreken wat er allemaal gedaan dient te worden om de woning op te leveren. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte dan plannen wij een datum in om de woning te ontruimen.

Neem vrijblijvend contact op

Naast woningontruiming in Emmen verzorgen wij woningontruimingen door heel Nederland. U kunt ons ook inschakelen voor andere kleine klussen die nodig zijn tijdens het ontruimen van een woning. Denk hierbij aan het verwijderen van vloeren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!