De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Assen

Na het overlijden van een familielid hebben nabestaanden vaak de zware taak om de ontruiming van de woning te regelen. Dit is vooral lastig omdat men hier vaak nog helemaal niet zo snel aan toe is. Vaak wordt ervoor gekozen een woningontruiming in Assen over te laten aan de specialisten van De Ontruimkampioen. Wij verzekeren u ervan dat dit op professionele wijze gebeurt. Zo kunt u zich bezighouden met het regelen van bijvoorbeeld de uitvaart of andere zaken die nog geregeld moeten worden.Vaste procedure woningontruiming Assen

Fouten kunnen niet worden gemaakt bij een woningontruiming in Assen, of welke stad dan ook. Om deze reden hanteren we bij De Ontruimkampioen een vaste procedure. De eerste stap is het contact opnemen, dit is telefonisch mogelijk en via onze website. Wij voorzien u tijdens dit contact van alle informatie die u nodig heeft en waarmee u rekening kunt houden tijdens de ontruiming. Er zal vervolgens een afspraak worden ingepland om de woning te bekijken. Wanneer we de woning komen bekijken vertellen we u wat er allemaal moet gebeuren om de woning bezemschoon op te leveren. Dit is allemaal geheel vrijblijvend. Pas nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte gaan we van start met de bezigheden. Indien gewenst halen we niet alleen de woning leeg, maar verwijderen we ook vloeren. Zo hoeft u niets zelf te doen om de woning te herstellen en goed voor de verkoop of verhuur op te leveren. Zelfs het volledig schoonmaken van de woning kunt u aan ons uitbesteden. Wij reinigen ramen, vloeren en zelfs de badkamer voor u.

Neem contact op

Iedere handeling die wij uitvoeren bespreken we vooraf met u. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van woningontruiming in Assen. De Ontruimkampioen verzekert u van een 100% oplevergarantie. Bent u achteraf niet helemaal tevreden, dan zorgen we ervoor dat u dit wel bent. Uiteraard zijn deze werkzaamheden kosteloos. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van woningontruiming in Assen? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis offerte aanvragen*
*Ontvang binnen 24 uur!