De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Drenthe

Bij een woningontruiming in Drenthe zijn oorzaken vaak een overlijden van een familielid. Dit is een zeer aangrijpende gebeurtenis. Het huis moet leeggeruimd worden en klaar gemaakt worden voor verhuur of verkoop. Het afvoeren van spullen en opruimen van de woning neemt veel tijd in beslag. Wij snappen dat u in deze periode genoeg andere zaken zijn die u aandacht nodig hebben. Besteed woningontruiming uit aan de experts van De Ontruimkampioen. U kunt vertrouwen op onze professionele werkwijze. Ons team zorgt voor een bezemschone woning zodat u zich bezig kunt houden met andere persoonlijke aangelegenheden. Dit doen wij in de regio’s Hoogenveen, Emmen, Meppel en Assen.

De werkwijze bij woningontruiming

We houden ons zoveel mogelijk aan een vaste procedure, dit werkt voor alle partijen het prettigst. Na telefonisch contact komen we langs voor een persoonlijke kennismaking. Ons team loopt de woning na om de werkzaamheden in kaart te brengen. Hierna ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Indien u akkoord gaat plannen we een afspraak voor de ontruiming in. Wij ontruimen uw woning professioneel, snel en discreet. Kostbare spullen die zich in de woning bevinden worden in de meeste gevallen door familieleden opgehaald. Het is ook mogelijk een lijst op te stellen waar waardevolle items opstaan. We bewaren deze dan goed voor u. Indien we tijdens het opruimen onverwachte kostbaarheden tegenkomen laten we u dit direct weten. Delen van de inboedel die niet bewaard hoeven te blijven kopen we op of schenken we aan een goed doel. Wanneer u weer aankomt op het adres zult u zien dat wij de woning geheel naar wens opleveren. Mocht het nodig zijn een vloer te verwijderen of de voel te desinfecteren om dit te bereiken, dan doen we dat ook gewoon.

Waarom kiezen voor De Ontruimkampioen?

 • Binnen 24 uur een offerte op maat
 • Wij garanderen een oplevergarantie
 • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
 • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Welke soort woningontruiming heeft u nodig?

Wij weten als geen ander dat een woningontruiming nooit hetzelfde is. Zowel de werkzaamheden als hoe de woning opgeleverd moet worden verschillen per situatie. Onze standaard werkzaamheden zijn het afvoeren van spullen en de woning bezemschoon opleveren. Bij ons bent u verzekerd van een woningontruiming die op tijd wordt uitgevoerd en zonder extra kosten. Voor de volgende diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

 • Vervuilde woning schoonmaken
 • Vloer verwijderen
 • Zakelijke woningontruiming
 • Woning verkoop-klaar opleveren
 • Opruimen wietplantage
 • Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden
 • Klusdiensten

Bij welke soort woningontruiming in Drenthe kunnen we u van dienst zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. Wij voeren iedere woningontruiming snel, praktisch en discreet uit!

Neem vrijblijvend contact op