De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Locaties

Het werkgebied van De Ontruimkampioen spreidt zich uit over heel Nederland. Er is dus altijd een ontruimer bij u in de buurt. Een ontruiming van een woning kan he gevolg zijn van een overlijden, scheiding, faillissement, samenwoning of verhuizing. Zulke momenten gaan vrijwel altijd gepaard met veel emoties. In de meeste gevallen staat uw hoofd er helemaal niet naar om de woning te ontruimen. Wij nemen u deze zorg uit handen zodat u zich kunt richten op zaken die u aandacht meer nodig hebben. De Ontruimkampioen zorgt ervoor dat de woning weer bezemschoon is en teruggebracht wordt in originele staat. Wij zorgen voor een snelle en efficiƫnte ontruiming van uw woning. Zoekt u een ontruimer bij u in de buurt? Neem contact met ons op.

 

Oplossingen op maat door heel Nederland

Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres voor diverse soorten woningontruimingen, wij zijn in elke provincie inzetbaar. Of het nu gaat om een woningontruiming in Friesland, een zwaar vervuilde woning in Zeeland of het opruimen van een wietplantage in Utrecht, wij regelen het voor u van A tot Z. Na het eerste telefonische contact komen we bij de woning langs om een inschatting van de werkzaamheden te maken. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Zodra u akkoord gaat starten we met de werkzaamheden.

Spoed woningontruiming

Heeft u een woning die met spoed moet worden ontruimd? Geen probleem. Bij De Ontruimkampioen is het mogelijk binnen 24 uur een afspraak in te plannen voor de ontruiming. Uiteraard gaan we ook met spoed uiterst voorzichtig om met uw spullen. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij hoe we een woning snel moeten ontruimen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten of de mogelijkheden voor uw situatie bespreken? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben.


Locaties

Hieronder ziet u verschillende type woningen die op regelmatige basis door De Ontruimkampioen ontruimt worden. Wij kunnen ieder type woning ontruimen.

img1

Binnen 24 uur een offerte op maat!

img2

Wij garanderen een oplevergarantie!

img3

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

img4

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd