De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Zakelijke ontruiming

Naast particuliere ontruimingen bent u bij De Ontruimkampioen ook aan het juiste adres voor zakelijke ontruimingen. Dit zijn veelal intensieve klussen waarbij speciale hulpmiddelen nodig zijn. Gelukkig kunnen wij iedere soort ontruiming aan. Al jarenlang zijn wij actief in het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen en panden. Wij weten precies wat ons te doen staat om uw pand snel en efficiƫnt leeg te halen. De Ontruimkampioen werkt in opdracht voor kantoorpanden, winkels, productieruimtes en nog veel meer. Kortom, voor elke zakelijke ontruiming kunt u bij ons terecht.

Wat u van ons kunt verwachten

Bij De Ontruimkampioen werkten gemotiveerde professionals die pas stoppen als de opdracht naar wens is volbracht. Afval voeren we milieubewust af en bruikbare spullen geven we graag een tweede leven. Indien er spullen zijn die u nog graag wilt bewaren is dit mogelijk in onze eigen opslagfaciliteit.

Partners

Wilt u ons als bedrijf zijnde inschakelen om een woning te ontruimen? Ook dat is mogelijk. Wij leveren iedere woning bezemschoon op. Zo kunnen we ondersteuning bieden om een woning sneller te verhuren of verkopen. De Ontruimkampioen neemt woning ontruiming of aanvullende taken graag op zich zodat u zich op uw core-business kunt richten. Een greep uit onze partners:

  • Bewindvoerders
  • Aannemers
  • Gemeente
  • Woningcorporaties
  • Notarissen
  • Zorgorganisaties

 

 

Een langdurige samenwerking

Besluit u ons in te schakelen voor zakelijke ontruiming, dan kunt u rekenen op een langdurige samenwerking. Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zakelijke ontruiming? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie