De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming

Vaak maken mensen gebruik van woningontruiming in een situatie als overlijden of faillissement. Deze momenten gaan meestal gepaard met hevige emoties. Uw hoofd staat er niet naar om de woning te ontruimen. Wij snappen anderzijds dat het best eng kan zijn om de woning door vreemde mensen te laten leeghalen. De Ontruimkampioen ontzorgt u graag en regelt dit voor u. Op deze manier kunt u de aandacht geven aan persoonlijke zaken. Onze specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van woningontruiming en zorgen voor een professioneel en zorgeloos verloop.

100% oplevergarantie

De Ontruimkampioen is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Wij zorgen voor een bezemschone woning die klaar is voor de verhuur of verkoop. Alles wat wij doen, gebeurt in samenspraak met u als opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van inboedel, het schoonmaken van woningen (ook zwaar vervuilde woningen), zakelijke ontruiming en nog veel meer. De Ontruimkampioen is uw betrouwbare partner in het opleveren van woningen. Na een inspectie, offerte en akkoord hierop voeren wij de geplande werkzaamheden voor u uit. Bij ons bent u verzekerd van een 100% oplevergarantie. Vooraf bespreken we uw wensen en verwachtingen. Bent u achteraf niet helemaal tevreden, dan zorgen we ervoor dat u dit wel bent. Uiteraard zijn deze werkzaamheden kosteloos.

Werkwijze woningontruiming

Hoewel een ontruiming nooit hetzelfde is, hanteren we bij De Ontruimkampioen een vaste procedure voor woningontruiming. Op deze manier weten alle partijen wat hen te wachten staat. Onze werkwijze is onder te verdelen in vier stappen.

  • 1. Tijdens het eerste telefonische contact bespreken we de situatie en plannen we een afspraak in om de woning te bekijken.
  • 2. Het bezoek aan de woning is vrijblijvend. We brengen de werkzaamheden in kaart die verricht moeten worden en brengen uw wensen en verwachtingen in kaart.
  • 3. Binnen 24 uur na ons bezoek ontvangt u een offerte op maat. Deze is gemaakt op basis van de afspraken die zijn gemaakt. De Ontruimkampioen werkt met vaste prijzen zodat u niet achteraf met onvoorziene kosten te maken heeft.
  • 4. Indien er akkoord wordt gegeven op de offerte starten we met het ontruimen van de woning.

 

Wij verzekeren u van een bezemschone woning die geheel volgens afspraak ontruimd en opgeleverd wordt. Onze professionals weten exact hoe ze een woningontruiming aan moeten pakken. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie