De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Wietplantage opruimen

Is er in uw woning of bedrijfspand een wietplantage aangetroffen en zit u met de ravage ervan? Laat de Ontruimkampioen de wietplantage opruimen zodat u dit vervelende hoofdstuk kunt sluiten. Naast de troep is het ook vervelend wanneer u als verhuurder eventueel verdacht wordt. Ook als de verdenking niet naar u uitgaat zit u alsnog met de rotzooi die het heeft achtergelaten. Hoewel officieel de huurder aansprakelijk is voor het opruimen ervan, komt dit in de praktijk vrijwel nooit voor. Wij snappen dat u de woning zo snel mogelijk weer wilt verhuren en verzorgen het opruimen ervan graag voor u.

Ontdekking wietplantage

Zodra een wietplantage ontdekt wordt zal de politie worden ingeschakeld om deze te ontmantelen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met het feit dat de ruimte of woning weer opnieuw verhuurd dient te worden. De planten en apparatuur worden ontkoppeld en uit het pand verwijderd. Planten die uit de aarde zijn getrokken en allerlei materialen zijn het resultaat. Het opruimen van deze ravage is niet zo snel gedaan. Naast bergen potgrond en resten van planten heeft u ook te maken met chemicaliƫn en gevaarlijk aangesloten elektriciteit. Laat deze klus over aan de professionals van De Ontruimkampioen.

Onze werkwijze

Zodra de politie de planten verwijderd heeft kunnen wij aan de slag gaan. Overgebleven apparatuur ontkoppelen we voor u. Chemicaliƫn voeren we op een milieuvriendelijke manier af, ditzelfde geldt voor ander afval. Is er sprake geweest van waterschade? Wij herstellen het voor u. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren en zorgen we ervoor dat eventuele gaten gedicht worden. Zodra wij klaar zijn met onze werkzaamheden kunt u uw ruimte of pand weer verhuren.

Professioneel en veilig

De Ontruimkampioen heeft veel ervaring in het professioneel, veilig en snel uitvoeren van ontruimen van een wietplantage. Wij zorgen voor een discrete afvoer van achtergebleven onderdelen. De hele ruimte wordt in veilige en originele staat teruggebracht. Er zal geen enkel spoor van de wietplantage meer zichtbaar zijn. Iedere ontruiming is uniek, wij stellen voor iedere klant een offerte op maat op. Heeft u te maken met een illegale wietkwekerij en wilt u graag hulp bij het opruimen ervan? De Ontruimkampioen komt geheel vrijblijvend langs om de locatie te beoordelen. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie