De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Vervuilde woning schoonmaken

Het kan voorkomen dat een woning zo vervuild is dat een gewone schoonmaak geen opties is. We zien dit vaak bij mensen die lang eenzaam zijn geweest of met lichamelijke of psychische klachten te maken hebben. Hierdoor zijn ze niet meer in staat zelf de woning schoon te maken. Wanneer deze situatie ontdekt wordt door naasten of de woningbouw is de leefomgeving meestal al zo ernstig vervuild dat er specialisten voor nodig zijn om de woning weer bezemschoon te krijgen. Hier komen wij in beeld. Wij lossen het snel en discreet op.

Aangepaste werkwijze

Voor het schoonmaken van een vervuilde woning is de werkwijze iets anders dan bij een doorgaans woningontruiming. Onze eerste prioriteit is het verwijderen van het afval in de woning. Dit doen wij op een milieubewuste wijze. Vervolgens komt het schoonmaken aan bod, een groot aandachtspunt is het desinfecteren van de woning. Als al het afval en verwijderd is zorgen we ervoor dat het huis ontdaan is van nare geurtjes en het weer fris ruikt.

Aandachtspunten vervuilde woning

Bij het ontruimen van een vervuilde woning zijn er een aantal aandachtpunten waar rekening mee gehouden dient te worden. Goed overleg met familieleden en wellicht bepaalde instanties is van belang. Met alle partijen bespreken we de wensen en verwachtingen goed door. Daarnaast speelt privacy een belangrijke rol tijdens het proces. Wij houden met al deze aspecten rekening en handelen alles zo snel mogelijk af.

Voordelen

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Wij garanderen een oplevergarantie
  • Altijd een ontruimer uit uw omgeving
  • De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

 

Schakel onze professionele hulp in

Wilt u gebruik maken van onze professionele hulp voor het schoonmaken van een vervuilde woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is mogelijk via het contactformulier op onze website. Ons werkgebied beslaat heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust.

Meer informatie