De specialist op gebied van woning en bedrijfsontruimingen.

Ontruimen na lijkvinding

Het ontruimen van een woning na een lijkvinding vraagt om een specialistische aanpak en veel ervaring. De Ontruimkampioen verzorgt deze ontruiming graag voor u. Door ervaring weten we dat het regelmatig voorkomt dat een overlijden pas dagen, weken of soms zelfs maanden later ontdekt wordt. Een overlijden kan veroorzaakt worden door verschillende dingen, zoals een hartaanval. Het kan echter ook voorkomen dat de oorzaak nog niet bekend is meteen. In deze situaties wordt de politie ingeschakeld om onderzoek uit te voeren. Dit is het geval bij zelfmoord of moord. De ontruiming van een woning is vaak al erg emotioneel, maar in deze omstandig is het extreem zwaar. Wij ontzorgen u graag en regelen de ontruiming va A tot Z voor u. Bij ons is iedere woning in goede handen. Wij zorgen ervoor dat een woning bezemschoon wordt opgeleverd en klaar is voor verhuur of verkoop.

Kennis van zaken

Bij de Ontruimkampioen weten we precies hoe we een ontruiming na lijkvinding moeten aanpakken. In het geval van ingrijpende incidenten zoals moord kunnen wij 24 uur na onderzoek de woning voor u ontruimen en schoonmaken. Indien nodig kunnen wij bloedvlekken en nare geuren verwijderen. Zijn er items die niet meer schoon te krijgen zijn, dan verwijderen we deze uit de woning. Wat de omstandigheden ook zijn, wij zorgen ervoor dat u de woning kunt betreden en een schone omgeving aantreft.

Tot in de puntjes

Bij het ontruimen van een lijkvinding komt zoals u leest heel wat kijken. Voor ons is dit geen enkel probleem, wij kunnen elke ontruiming aan. Voordat we aan de slag gaan komen we de woning bekijken om een schatting te maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten. Zijn er belangrijke spullen die bewaard moeten worden zoals kostbare items? We houden deze apart voor u. Mochten we tijdens het ontruimen nog waardevolle dingen tegenkomen dan laten we u dit direct weten. De Ontruimkampioen verzorgt iedere ontruiming tot in de puntjes, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Eindeloze mogelijkheden

We kunnen niet alleen de woning na lijkvindingen voor u ontruimen, ook geheel schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Na een ontruiming kunt u gewenste spullen een tweede leven geven. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen. We kunnen de inboedel opkopen en spullen die geen verkoopwaarde hebben doneren we aan de kringloop of een ander goed doel. Kortom, u kunt de ontruiming van een woning na lijkvinding met een gerust hart aan de specialisten van De Ontruimkampioen overlaten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Meer informatie