DE SPECIALIST OP GEBIED VAN WONING EN BEDRIJFSONTRUIMINGEN.

Diensten

De Ontruimkampioen biedt diverse gespecialiseerde diensten aan. Wij kunnen vrijwel alle soorten ontruimingen voor u van A tot Z regelen. Het ontruimen van een woning, of welk pand dan ook, kost tijd en energie. Daarnaast is er vaak ook nog sprake van emotionele omstandigheden. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het ontruimen van uw appartement, flat, woning, berging, garage, zolder of bedrijfspand. Geen enkele woningontruiming is helemaal hetzelfde, voor iedere woning moeten weer andere werkzaamheden verricht worden. Gelukkig weten wij precies wat ons te doen staat.

Soorten (woning)ontruiming

Een overeenkomst tussen de verschillende soorten ontruimingen is het afvoeren van spullen, alles opruimen en het pand bezemschoon opleveren. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 

 

Voor iedere ontruiming garanderen wij dat de ruimte of het pand op tijd en zonder extra kosten wordt opgeleverd. Zelfs de eindinspectie van de woonstichting kunnen wij uit handen nemen. Daarnaast is het proces ook hetzelfde. Na telefonisch contact plannen we een afspraak in om het pand te bezichtigen zodat we een goede inschatting van de werkzaamheden kunnen maken. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Als u hiermee akkoord gaat wordt gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. De Ontruimkampioen werkt met een vaste prijs zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie